Успяхме да осигурим средства за реконструкция на пътя до с.

...
Успяхме да осигурим средства за реконструкция на пътя до с.
Коментари Харесай

Каназирева: Осигурихме средства за реконструкция на пътя до с. Лилково

Успяхме да осигурим средства за реорганизация на пътя до с. Лилково, община Родопи след разклона за с. Бойково до Брезовица. Това разгласи регионалният шеф на Пловдив Дани Каназирева, която се срещна с представители на гражданските сдружения „ Заедно за Лилково “ и „ За Ситово “. По-рано през днешния ден тя беседва със зам.-министъра на Министерство на регионалното развитие Николай Нанков и ръководителят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфаструктура “ Георги Терзийски.

След срещата от двата инициативни комитета обявиха, че отсрочват плануваните митинги за тази събота и се надяват обещаното от държавните институции да бъде спазено.

"В момента, в който метеорологичните условия разрешат, ще стартира реконструкцията на пътя. Ще бъдат напълно ремонтирани 9 км, където сега липсва асфалтова настилка. Предвижда се възобновяване на трошено-каменната настилка, полагане на асфалт, възобновяване на канавки и водостоци и в случай че е належащо - ще бъдат направени нови подпорни стени ", разгласи Каназирева.

Пътят обезпечава единствената връзка на жителите на четири планински обитаеми места, по който се движат и рейсове от регионалната транспортна скица – до с. Ситово и с. Лилково, само че секторът е в извънредно неприятно положение и крие риск от произшествия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР