„Успяхме да направим една много успешна листа. Обикновено ни питат

...
„Успяхме да направим една много успешна листа. Обикновено ни питат
Коментари Харесай

Петър Кънев: На 4 април с бюлетина №4 няма да позволим четвърти мандат на Борисов

„ Успяхме да създадем една доста сполучлива листа. Обикновено ни питат каква е задачата ни. Целта ни е единствено победа. Единствената партия, която може да измести ГЕРБ от властта, е Българска социалистическа партия и всякакво прахосване на гласове е безусловно безсмислено и нездравословно за България.

Страната ни има потребност от рестарт, не може да продължава след 12 години ръководство на една политическа мощ, която се срасна тотално. Тръгваме за победа. Предстои ни една доста комплицирана, деликатна и забавна акция. Уверен съм, че успеха ще бъде наша ", съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България " в Бургас инж. Петър Кънев на откриването на акцията в морския град.

На събитието Петър Кънев, който е втори мандат бургаски депутат, показа пред публицистите и събралите се жители кандидат-депутатите от бургаската листа на Българска социалистическа партия. Сред тях се открояват имената на проф. Юлия Йоргова-Форд, декан в Бургаския свободен университет, актуалният народен представител на Българска социалистическа партия Тодор Байчев, както и на юриста по интернационално и комерсиално право Андреана Премянова-Янкова.

„ Направихме една доста сполучлива листа. На 4 април с бюлетина №4 няма да позволим четвърти мандат на Борисов ", безапелационен бе Кънев.
Откриването на предизборната акция на Българска социалистическа партия в Бургас се организира на бул. „ Богориди " до Часовника, където е и осведомителния център на левицата. Там до 3 април всеки заинтригуван жител ще може да се запознае със състава на листата, както и да получи информация за програмата на Българска социалистическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР