Успях да забременея, макар и на 41 години. Няма невъзможни

...
Успях да забременея, макар и на 41 години. Няма невъзможни
Коментари Харесай

След 30 химиотерапии успях да забременея на 41

Успях да забременея, въпреки и на 41 години. Няма невъзможни неща. Някога Флавия Флорес е била модел, само че преди пет години й се наложило да се сблъска със страшна диагноза: рак на млечните жлези.
Направили са й мастектомия на двете гърди, тя изгубила приятеля си, основала почитател страница с над 100 000 фена, написала книга, основала Институт за битка с рака и през днешния ден е щастлива, омъжена за любовта на живота си и живее в Съединени американски щати!

„ Родих се и израснах във Флорианполис, Бразилия. На трийсетгодишна възраст разбрах за заболяването си. Реших да споделя своята история посредством обществените мрежи. И по този метод да вдъхновя дамите за лекуване. Те ми дадоха сили, обменяхме опит – доста от моите почитатели към този момент минаха лекуването “.
Жената не знаела, че ще й е толкоз мъчно да забременее след 30 химиотерапии, 28 лъчеви лечения и хормонални лечения.

Лекарят даже не загатнал за въздействието на медикаментите върху репродуктивната й система.
След мастектомията някогашният й мъж просто липсващ, оставяйки я сама с душевните й рани.
Флавия минала през целия смут на рака и даже намерила своята обич. Сега те живеят в Сан Диего, Съединени американски щати.
„ Запознахме се в Мексико през 2016 година и взехме решение да се оженим. След сватбата започнахме опити да забременя. Когато това се случи (бях на 41), това приличаше на някоя холивудска мелодрама.
На първо място хората питат по какъв начин ще го кърмя с гърдите си и чувствам ли болежка в гърдите. Теоретично не би трябвало да изпитвам болежка в синусите по време на бременността, тъй като нямам гърди. Но въпреки всичко изпитвах много мощен дискомфорт “.

Въпреки че дамата не може да кърми, тя възнамерява да купи на бебето си най-качествените смеси и да го подари с обич и грижи!

„ Ще затоплям бутилките, ще седнал съм с него дружно на прозореца, ще му пея, ще се любувам на всеки миг непосредственост сред майката и детето.

Ще се любувам на живота с моя дребен Леон толкоз мощно, колкото мога. И в никакъв случай няма да се откажа от своите фантазии “ – прибавя тази вдъхновяваща жена.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР