Успях да убедя една скептична радиестезистка, че ръцете на лечителя

...
Успях да убедя една скептична радиестезистка, че ръцете на лечителя
Коментари Харесай

Силата в нашите длани

Успях да убедя една скептична радиестезистка, че ръцете на лечителя могат да зареждат водата - да трансформират нейните енергийни свойства. Тя мери чаша вода, а след това наблюдава с изненада по какъв начин махалото ѝ се залюля като бясно над към този момент заредената вода. Каза, че тази вода би трябвало да е великолепен тоник и я изгълта на един мирис. Това написа в книгата си „ Вашата лечителска мощ " Джак Анджело. 
Нека си напомним главните придвижвания и настройки, които той ни поучава да използван върху вода и растения – в първия случай, с цел да получим тонизираща напитка, а във втория – с цел да помогнем на красивите цветя вкъщи да се съвземат. 
Упражнение за зареждане на вода
• Ако се нуждаете от лековит тоник, напълнете чаша с вода. Желателно е това да е негазирана минерална вода. Задръжте дланта си над нея на разстояние 3-5 см над повърхността. Какво усещате? • Помолете лечебната сила да се насочи към водата. Възможно е да усетите по какъв начин тази сила минава през вас. Ако по дланта ви лазят мравки, задръжте я по този начин, до момента в който гъделичкането престане - зареждането на водата е почнало. • Щом водата е заредена, изпийте я постепенно, като пресъздавате по какъв начин отпивате на глътки лековита светлина. Обърнете внимание на усещанията си. Възможно е да доловите, да вземем за пример, лек цвят или даже смяна във усета.
Това упражнение може да се употребява и в помощ на различен човек. Поискайте да бъдете проводник на лекуване за него и заредете водата по същия метод. Всяко нещо съставлява енергийна настройка, написа Анджело във „ Вашата лечителска мощ ". Живите същества са заобиколени от енергийно поле или аура. Сега можете да експериментирате със сетивността на ръцете си, с цел да видите 
дали можете да доловите аурата на някое растение. 
Започнете със саксийно растение или малко градинско растение, поучава създателят на „ Вашата лечителска мощ ".
• Задръжте ръцете си над растението, без да го докосвате. Приближете длани към него постепенно и деликатно, до момента в който почувствате по какъв начин неговите сили се срещат с вашите. • Вече установихте контакт с част от неговата аура. Как я усещате? Не проектирайте сила от ръцете си, а оставете растението да поеме силата от вас, в случай че му е нужна (фиг. 34). Следващият път когато усетите, че някое растение се нуждае от сила, задръжте ръцете си над или покрай него и помолете лекуването да протече през вас, с цел да помогне на растението, поучава Анджело.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР