Успя! След дълги години на самота и търпеливо чакане, Наталия

...
Успя! След дълги години на самота и търпеливо чакане, Наталия
Коментари Харесай

Цял живот го чака и той се предаде: Дениз Ризов и Наталия Симеонова се събраха!

Успя! След дълги години на самотност и търпеливо очакване, Наталия Симеонова съумя да получи това, за което само е жадувала. А точно мъжа на живота си - Дениз Ризов. Голямата вест е, че двамата още веднъж се събраха и живеят дружно, откакто рокаджията " клекна " и се съобщи пред тази, която го е обичала повече от себе си.

Двамата се прибраха от Щатите у нас, поради дъщеря си Виктория, която се дипломира. А техни близки разкриха, че Симеонова не стъпва по земята от благополучие поради обрата, настъпил в връзките й с Ризов.

Мнозина от познатите на Наталия обаче не са по този начин въодушевени от новината и си задават напълно разумни въпроси. Като да вземем за пример обич или табиет са провокирали постъпката на Дениз Ризов и до каква степен Наталия ще бъде щастлива от завръщането му в живота й.

" Да, той я обича. Но в никакъв случай няма да я обича по този начин, както тя обича него и това е голям проблем, само че Нати ще го разбере след това. Няма по какъв начин да си щастлива с човек, който живее с теб, само че не изпитва обич, а те гледа като другар и майка на детето му. С какъв брой дами беше Дениз, до момента в който Наталия го чакаше и не даваше късмет на никого, тъй като единствено той й беше пред очите?! ", разясняват източниците.

И са уверени, че без да желае Ризов още веднъж ще нарани жена си в първия миг, в който се увлече по друга.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР