Успокоение има, но на институционалната криза. 2-3 години живяхме в

...
Успокоение има, но на институционалната криза. 2-3 години живяхме в
Коментари Харесай

Петър Москов: Да включваш ДПС в управлението е измама

„ Успокоение има, само че на институционалната рецесия. 2-3 години живяхме в институционална рецесия - неработещ парламент, постоянно държавно управление не съществуваше, заместваше го такова, което е планувано в Конституцията като доста краткотрайно и доста спешно, до момента в който още веднъж конституционният ред на парламентарна република бъде възобновен. Така че институционалната рецесия е, да кажем, ликвидирана. Политическата рецесия не е ”. Това съобщи ръководителят на КОД Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва в предаването " Офанзива " по Нова нюз.

„ Политическа рецесия съществува тогава, когато няма изясненост за явен политически небосвод и ясни политически цели и болшинство, което да застава зад тях. Ние сега имаме болшинство, само че то не е обединено към ясни цели, явен политически небосвод и ясна стратегия. Така че политическата рецесия стои и набира подмолна принудително, която на повърхността наподобява, че не съществува ”, сподели Москов.

„ Единствената законна причина за образуването на това болшинство и излъчването на това държавно управление е прекъсването на въздействието на президента Радев върху външнополитическия курс на България и гарантиране на нашата принадлежност към свободния свят ”, сподели Москов.

Според него сегашното болшинство не почива на предизборните обещания на двете обединения.

„ Едните обясняваха за Политическа партия, че са крадци и измамници, а другите обясняваха, че ще вкарат ГЕРБ-СДС в пандиза. Така че това е единствената законна причина и аз поздравявам това, защото българската външна политика към този момент е ясна, смислена и европейска. Отдавна нататък всичко останало, което се случва, то е неприятно. Лошо е, тъй като това е повтаряне – повторно за последните 10 години, на фона на ясно болшинство се прави нападателен опит за включване на в управнически формат. Това постоянно се прави през роман за смяна на Конституцията ”, съобщи Москов.

Според него резултатът ще е същият като преди 10 години.

„ Да включваш в управническа групировка с алибито, че по този метод получаваш правосъдна промяна, е машинация ”, сподели Москов. Той насочи рецензии към избора на Петър Чобанов за подуправител на Българска народна банка.

„ Основата на живота на тази коалиция е отнемането на едноличната власт на Радев и връщането на България в вярната външнополитическа ориентировка. Всичко друго са залъгалки. Аз не съм срещу, а срещу това те да бъдат вградени от тъй наречените демократични сили в ръководството на България ”, съобщи Москов.

„ Уважавам Христо Иванов поради поредната му позиция и политическите му възгледи. Просто настоявам, че тези политически възгледи са неправилни ”, сподели още Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва.

По отношение на измененията в Конституцията и датата за народен празник, Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва разяснява, че той би трябвало да дава отговор на две условия – да е сплотяващ и да уважава събитие или развой, който е разследване от личната държавотворна активност.

„ 3 март е значим празник, само че не дава отговор на тези 2 условия. За нас от КОД 24 май е добра дата за народен празник ”, сподели Москов. „ Мястото на този спор не е в конституционните промени сега. Това нещо с решение на държавното управление и с смяна в Кодекса на труда може да бъде гласувано последваща седмица ”, изясни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР