Успешно проведената през есента на 2018 г. обучителна програма в

...
Успешно проведената през есента на 2018 г. обучителна програма в
Коментари Харесай

Пролетната обучителна програма за НПО

Успешно извършената през есента на 2018 година обучителна стратегия в Къщата на гражданските организации затвърди убеждението, че целенасочените старания за увеличение на потенциала на неправителствените организации е от значително значение за одобряване на постоянна среда за развиване на гражданските организации в България.

Споделените отзиви от лекторите и участниците от предходното издание на програмата насърчиха оповестяването на Пролетната обучителна стратегия, която ще се организира в Къщата на Неправителствени организации.

Къщата на гражданските организации, основана през 2015 година от БЦНП, е дом за редица цивилен организации и деятели, обединени от общата концепция, че гражданското общество има потребност от поддръжка и развиване и споделящи сходни полезности и даже начинания. Освен като споделено работно място Къщата се утвърди с времето и като пространство, в което се организират забавни събития и потребни образования.

Пролетната обучителна стратегия ще се организира в интервала април – юни 2019 година в три модула, всеки от които се състои от три сесии. Лектор във всеки от модулите ще бъде одобрен в сферата си експерт.

Иновативно мислене – изобретателни и ефикасни “ е първият обучителен модул, отдаден на другите мисловни модели, усвояването на които ще ни помогне да прилагаме изобретателни техники, с цел да разпознаваме и развиваме новите благоприятни условия.

Маркетинг за Неправителствени организации “ – вторият обучителен модул – слага акцент върху построяването на маркетинг тактика и залагането на цели, върху избора на канали при промотиране на събитие и на маркетинг принадлежности.

Творческо писане “ – третият обучителен модул ще прегледа спецификите на писането за обществени дела, а точно: формулирането на тъкмо обръщение, достигането до целевата публика и нейното ангажиране.

Повече информация за програмата и форма за регистрация може да намерите тук.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР