Успешните кампании се познават от пръв поглед - под този

...
Успешните кампании се познават от пръв поглед - под този
Коментари Харесай

Рекламният конкурс Effie България 2019 започва да приема заявки за участие

" Успешните акции се познават от пръв взор " - под този наслов ще се състои тази година 12-ото българско издание на интернационалния конкурс за рекламна успеваемост „ Effie България “.

Това е най-престижното съревнование в света на рекламата, защото търси освен най-добре направените реклами, само че на първо място най-ефективните и работещи хрумвания. У нас се провежда от Българската асоциация на информационните организации взаимно със Saatchi & Saatchi София, част от информационна група Publicis Groupe България.

Заявки от информационни организации и рекламодатели могат да се подават за присъединяване до 22 октомври 2019 година

„ Най-ефективните акции са тези, които допират потребителя и приказват на човешки език. Тези акции се основават на една единствена концепция, само че работеща, която идва вследствие на дълготрайно изследване и тактика. Именно тук се зароди и тазгодишното обръщение на състезанието - „ Успешните акции се познават от пръв взор “. Наградите Effie са доказателство, че едно сполучливо партньорство сред организация и рекламодател съумява да ангажира потребителя по вълнуващ метод и да донесе измерими резултати за бизнеса ”, споделя Ненад Лозович, ръководител на Управителния съвет на БАКА.

Агенциите и рекламодателите могат да подават поръчки за присъединяване с планове в 5 разнообразни категории: „ Стоки “, „ Услуги “, „ Промоции “, „ Корпоративни връзки “ и „ Социална, Медийна, Политическа “.

За да се приготвят сполучливо, БАКА провежда семинар на тематика „ Как да подготвим сполучлива поръчка за Effie “, който ще се състои на 19 септември. Седмица по-късно - на 26 септември, ще е и специфичното събитие Effie Talks, в което ще вземат присъединяване известни лектори от рекламната сфера.

ВАЖНИ ДАТИ И СРОКОВЕ:

07.10.2019 година – първи период за подаване на поръчки и материали.

14.10.2019 година – втори период за подаване на поръчки и материали.

22.10.2019 година – краен период за подаване на поръчки и материали.

Всички поръчки и материали би трябвало да бъдат изпратени до Българската асоциация на информационните организации. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР