Успешните хора знаят, че са това, което четат. Милиардерът инвеститор

...
Успешните хора знаят, че са това, което четат. Милиардерът инвеститор
Коментари Харесай

Как личности като Бил Гейтс, Марк Зукърбърг или Доналд Тръмп стартират деня си

Успешните хора знаят, че са това, което четат. Милиардерът вложител Уорън Бъфет прекарва 80% от деня си в четене. А за президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп се знае, че е " неутолим " консуматор на вести, ставайки в 6 сутринта, с цел да гледа телевизия и по-късно да чете вестници като New York Post, New York Times и Wall Street Journal, съгласно Business Insider.

Кой е в действителност първият източник, който мощно авторитетните хора ревизират, когато се разсънят? Entrepreneur ни показва ресурсите, които водачите от другите промишлености употребяват.

Уорън Бъфет стартира деня си с многообразие от национални и локални вести. Милиардерът споделя пред CNBC, че сутринта му започва с The Wall Street Journal, Financial Times, New York Times, USA Today, Omaha World-Herald (все отново Оракулът е точно от Омаха, Небраска) и American Banker.

Американският президент Доналд Тръмп избира печатните пред онлайн медиите. Въпреки че не чете постоянно книги, той получава новините си по демодиран метод: печатни медии. Според Politico, неговият личен състав събира публикации от вестници, вариращи от New York Post до New York Times като даже разпечатват истории за него, тъй като президентът обича да акцентира и загражда, до момента в който чете. За да бъде изпратена публикация до Тръмп, тя би трябвало да е минала през кабинета на секретаря и в случай че е утвърдена, се прибавя към директория с други новинарски истории. Без значение какво чете Тръмп, постоянно става дума за самия него. Reuters оповестява, че когато става въпрос за брифинги, помощниците включват името на президента допустимо най-вече, " тъй като той продължава да чете, в случай че е упоменат ".

Марк Зукъргбърг предстоящо стартира деня си във Фейсбук. В изявление с комика Джери Сайнфелд, създателят на обществената мрежа споделя, че първото нещо преди да стане от леглото е да ревизира телефона си. Зукърбърг стартира сутринта си във Фейсбук като споделя, че му харесва да знае какво се случава със света, а по-късно ревизира известията си във Messenger и WhatsApp, което нормално му лишава няколко минути.

Съоснователят на Microsoft получава всекидневно обобщение на вести с необятен набор от тематики и вести от Berkshire Hathaway, където е в борда на шефовете. Според изявление за Fox Business Бил Гейтс също по този начин чете The Wall Street Journal, The New York Times, The Economist.

Основателят на BuzzFeed Йона Перети се разсънва към 8:30 ч. и се насочва към офиса със спортната или бизнес секция на The New York Times като си купува и New York Magazine, само че множеството от информацията открива във Фейсбук и Twitter.

През 2006 година изпълнителният ръководител на Starbucks - Хауърд Шулц споделя пред CNNMoney, че става към 5 сутринта, прави си кафе и си взима три вестника - Тhe Seattle Times, Тhe Wall Street Journal и Тhe New York Times. И това е към момента неговата рутина.

Основателят на Virgin Group - Ричард Брансън също е от ранобудните като става в 5 часа сутринта и стартира да чете. " Смятам че този интервал на мъртвило, преди света да започва деня си, е отлично време да наваксам с вести и имейли. " - споделя той.

Инвеститорът от Shark Tank и съоснователя на O`Leary Funds и SoftKey, Кевин О`Лири става всяка заран в 5:45, ревизира азиатските и европейски облигационни пазари и гледа бизнес телевизия в продължение на 45 минути, до момента в който тренира. След това чете още час последните бизнес вести. Той споделя, че е значимо да имаш 360-градусов взор над финансовия климат в света.

Главният изпълнителен шеф на Disney Боб Игер се разсънва извънредно рано, с цел да тренира и чете, съгласно списанието Inc. В изявление пред The New York Times той споделя, че става в 4:30 ч., чете вестници, ревизира имейла си и сърфира в интернет.

Гари Вайнерчук, който е американски бизнесмен, четири пъти най-продаван създател за New York Times и авторитетна персона в интернет отделя най-вече внимание на Twitter. " Започвам деня си като употребявам много информация ", написа предприемачът и гуруто в обществените медии. Той чете TechMeme, електронния бюлетин MediaREDEF, Business Insider, ESPN и Nuzzel, приложение, с което получавате емисия от заглавия, които са по-близо до това, което ви интересува, тъй като те са туитвани или споделяни от приятелите, фамилията и сътрудниците ви. Накрая ревизира и Instagram. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР