Успешна реализация на служители от РУ - Горна Оряховица срещу

...
Успешна реализация на служители от РУ - Горна Оряховица срещу
Коментари Харесай

Пореден удар срещу наркодилърите

Успешна реализация на чиновници от районно управление (на МВР) - Горна Оряховица против закононарушенията с опиати. В миг на договорка са арестувани двама мъже, като са конфискувани амфетамин, метамфетамин и канабис. Специализираната полицейска интервенция за противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции е извършена на територията на Горна Оряховица.

В хода й, в миг на договорка с опиати са арестувани двама мъже, на 30 и 36 години, известни на полицията, а по-възрастният и осъждан. При обиск у 30-годишният, съгласно първичните данни клиент, криминалистите разкрили към 2 грама канабис, същото количество амфетамин и 5 хапчета метамфетамин.

Последвали процесуално-следствени дейности в жилището на 36-годишния мъж, откъдето са конфискувани към 15 грама канабис, 66 хапчета метамфетамин, 6 грама амфетамин, полиетиленови пликчета, електронна везна, както и пари, добити, съгласно показанията му, от продажба на наркотични субстанции.

С полицейски заповеди двамата са арестувани за период до 24 часа. В хода на формираното досъдебно произвеждане са разпитани очевидци и са осъществени инспекции и в други жилища, където са открити още към грам канабис и към 3 грама амфетамин. Работата по документиране на незаконната активност на арестуваните продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР