Успешен модел разкри, че се е сдобила с „дизайнерска вагина“

...
Успешен модел разкри, че се е сдобила с „дизайнерска вагина“
Коментари Харесай

Известен модел си тунингова интимните части заради ...

Успешен модел разкри, че се е сдобила с „ дизайнерска вагина “ преди да театралничи за списание Playboy, написа БЛИЦ.

33-годишната Крис Галера от Бразилия стана известна преди време, когато се омъжи сама за себе си, откакто прегърна концепцията, че е сама, единствено с цел да се разведе със себе си 90 дни по-късно след среща с мъж.

Но в този момент тя се готви за фотосесия, която ще бъде показана в австралийската версия на емблематичното списание.

И като човек, който обича пластичната хирургия, тя не оставя нищо на произвола и е направила „ влагалищно покачване “, с цел да наподобява красива и долу.

Крис е имала козметични процедури на обща стойност 100 000 $, преди последната, в това число увеличаване на бюста. Направила си е и лабиопластика преди дебюта си в Playboy.

Крис разяснява: „ Поръчах вагинално покачване, с цел да се приготвя за фотосите. Мисля, че мнозина се концентрират върху пластиката на лицето, гърдите и тялото и не помнят за нашата „ най-хубава другарка “.

През септември предходната година тя разкри, че арабски шейх ѝ е предложил £365 000, с цел да се омъжи за него и да се разведе със себе си.

" Той сподели, че ще предложи зестра от $500 000, с цел да се омъжа за него след развода. Не повярвах. Вече говорихме един път, само че почтено казано, не се продавам.”, споделя Крис.

Бразилската хубавица счита, че предлагането е сексистко, само че e сюрпризирана не толкоз от предлагането, колкото от многото отрицателни мнения, които е получила в обществените мрежи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР