Успешен, млад, стабилен и с усет към успеха - това

...
Успешен, млад, стабилен и с усет към успеха - това
Коментари Харесай

Бизнесменът Александър Младенов ще бъде новият ерген на България

Успешен, млад, постоянен и с нюх към триумфа - това e Александър Младенов - мъжът, който ще се впусне в приключението на живота си, с цел да открие своята мечтана половинка в идния трети сезон на най-вълнуващото сантиментално риалити в родния ефирен ефир " Ергенът ".

Алек е измежду съумелите млади бизнесмени в България, който развива своя бизнес освен у нас, само че и в Европа, показват от екипа на предаването. Амбициран да трансформира компанията си в международна марка, той не се опасява да взима решения и има вяра, че с цел да успееш, би трябвало да рискуваш. Младенов има вродени лидерски качества, знае какво желае, обича бързите скорости и мощните чувства, само че е изправен пред следващото мощно предизвикателство в живота си - да откри своята дама, с която да показа триумфите си и да сътвори семейство.

Новият " ерген " на България има доста и разнообразни ползи и занимания, обича доста да пътува в и отвън страната ни, само че в графика му постоянно има място за огромното му семейство - Алек има три сестри и един брат. Въпреки че притегля представителките на противоположния пол като магнит, той не харесва мимолетните връзки, защото за него фамилията е висша полезност. Преди да се обвърже съществено, желае да се увери, че е намерил вярната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в негово лице и да попаднат във вълшебната конюнктура на едно от най-впечатляващите, сантиментални и екзотични места в света, могат да създадат първата стъпка към щастието, като се запишат за кастинг за шоуто ТУК > >

Инфо: dir.bg

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР