Успешен ден с хороскопа на Марица! ОВЕН Денят е чудесен за сериозни

...
Успешен ден с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Денят е чудесен за сериозни
Коментари Харесай

Чудесен ден за Овена, провокация обърква плановете на една з...

Успешен ден с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Денят е превъзходен за съществени и значими неща. Бързо ще се справите с решаването на проблеми, които в други моменти биха ви объркали. Лесно ще се разбирате с сътрудници, бизнес сътрудници, съидейници. Те ще оценят вашата откровеност и да защитавате своята позиция. 

ТЕЛЕЦ

Не бързайте. Денят е съвършен за нареждане и решение на дребни, само че въпреки всичко изискващи внимание задания. Ще бъде елементарно да се отървете от ненужното без подозрения и съжаления. Деловите договаряния би трябвало да водите внимателно, без да допускате неточности. Внимавайте и с парите.

БЛИЗНАЦИ

Денят е подобаващ за всевъзможни действия. Може да поемете даже неща, които са ви непознати и най-вероятно бързо ще се ориентирате. Деловите срещи ще вървят добре. Те могат да бъдат последвани от неустоими предложения. Вероятни са парични приходи, в това число от непредвидени източници. 

РАК

Време е да поемете най-трудните провокации. Може да не съумеете да ги разрешите през днешния ден, само че ще разберете по какъв начин е най-добре да действате. Ще получите потребна информация и ще съумеете да се споразумеете за съдействие с нови познати. Някои от вас чакат забавни оферти за работа. 

ЛЪВ

Трябва да деянията самообладание, с цел да се разбирате с разнообразни хора и да намирате метод към всеки. Днес ще съумеете да заинтересувате с концепциите си. Вероятно началото на бизнес връзки, които ще разкрият нови професионални вероятности пред вас, само че ще имате нови грижи и отговорности. 

ДЕВА

Денят ще е претрупан. Днес много хора ще се нуждаят от вашата помощ, даже и такива, които съвсем не познавате. Вашият личен бизнес обаче няма да пострада от това, тъй като вярно ще подредите целите си и ще се опитате да не губите нито минута време. Отделете време и за отмора.

ВЕЗНИ

Ще действате бързо и уверено, тъй че ще имате време да приключите с повече от уговорките си, в сравнение с сте очаквали. Няма да има проблеми, с които да не може да се справите. Денят е подобаващ за започване на нови неща. Възможно е да има двусмислени обстановки, само че интуицията ще ви помогне бързо да се ориентирате и да разберете по какъв начин да реагирате. 

СКОРПИОН

Денят ще е ярък и кондензиран със събития. Ще се впуснете в нови провокации, които ще ви донесат доста позитивни страсти. Обстоятелствата ще се развият удобно и възможностите ви за триумф ще бъдат огромни. Не всички хрумвания, които ви хрумнат първо, ще се окажат сполучливи. 

СТРЕЛЕЦ

Ще има дребни задания, които ще изискват повече внимание. Малко евентуално е да съумеете да се придържате към проектите си. Ще се наложи да импровизирате в придвижване. Започнете с най-важното. По-добре е да планирате срещи сутринта. По това време те ще бъдат по-приятни. 

КОЗИРОГ

Началото на деня е положително. Много по-лесно и бързо, ще се справите добре с това, с което не сте съумели преди. Вероятни са забавни запознанства. Някои от вас ще срещнат за първи път хора, които ще играят значима роля в кариерното им развиване. Възможно е да получите скъпа информация преди другите.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви спокоен ден. Ако сте възнамерявали някои значими неща, не ги отлагайте. По-добре е да започнете от рано. Така ще се справите по-лесно. През първата половина на деня ще бъдете доста напрегнати и би трябвало да сте по-внимателни. През втората - ще се почувствате много по-добре.

РИБИ

Денят ще ви зарадва с сполучливи съвпадения. Трябва да се опитате да извлечете максимума от тях, макар че няма да е елементарно. Бъдете подготвени да действате бързо. Възможни са непредвидени, само че доста приятни вести отдалеко. Професионални проблеми ще бъдат сполучливо решени. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР