Успели в сферата на изкуството млади хора гостуват в Пазарджик

...
Успели в сферата на изкуството млади хора гостуват в Пазарджик
Коментари Харесай

Пазарджик се фокусира върху успеха за втора поредна година

Успели в областта на изкуството младежи гостуват в Пазарджик в границите на второто издание на конференцията Focus on success, която се провежда в изложба „ Станислав Доспевски “. Първото издание бе ориентирано към IT сферата, а ази година лектори са съумели хора от сферата на изкуството. Конференцията се провежда от Съвета за младежка политика.

Пред младежите ще се показват шест лектори от шест сфери на изкуството - изобразително изкуство, музика, танци, спектакъл, литература и снимка.

Сред гостите са четирикратната национална шампионка в жанр хип-хоп Росица Терзийска, която е с 20-годишна кариера в областта на танците и е имала участия с едни от най-големите български изпълнители; Лазар Вълчев, чийто път потегля от музикалната паралелка на СУ „ Георги Брегов ”, гр. Пазарджик и стига до огромната музикална сцена като реализатор, уредник и водещ; Ралица Генчева, която още с първата си издадена поетична книга печели премията „ Любима стихосбирка за 2016 година ” и Константин Еленков, артист към школата на Малин Кръстев, студент към НАТФИЗ и с кариера в професионалния спектакъл.

Съветът за младежка политика е неправителствена организация, която подтиква младежите към цивилен активизъм, посредством форми на неофициално обучение, младежко включване и други До момента организацията е осъществила редица събития и акции в град Пазарджик, в това число подготвителен лагери за насърчаване на личностните умения, обществени полемики с програмисти,  графични дизайнери, младежките делегати на България към Организация на обединените нации и други.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР