Успели хора, а не политически авантюристи - така лидерът на

...
Успели хора, а не политически авантюристи - така лидерът на
Коментари Харесай

Партията на Валери Симеонов издига бизнесмени за кандидати за кметове

Успели хора, а не политически авантюристи - по този начин водачът на НФСБ Валери Симеонов показа претендентите за кметове на партията през днешния ден.

По думите му огромна част от тях се занимават с бизнес. Кандидат за кмет на Пловдив е актуалният народен представител от НФСБ Славчо Атанасов, който е бил кмет на града от Вътрешна македонска революционна организация от 2007 до 2011 година И в този момент кандидатурата му е подкрепена от партията на Красимир Каракачанов.

Обща кандидатура двете обединения ще имат и в Асеновград, където издигат Милко Милков, който по думите на Симеонов се занимава със личен бизнес.

Като предприемачи бяха показани още претендентът за кмет на Добрич Йордан Апостолов, който сега е народен представител, както и кандидатите да ръководят Варна - Димитър Карбов, Смолян - Владимир Гърбелов и Разград - Георги Димитров.

Кандидат за кмет на НФСБ на община Марица е Атанас Димитров, който се занимава с произвеждане и търговия, а - на община Кубрат Стефан Димитров, който също бе показан като занимаващ се с частен бизнес.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (85)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР