Успели българи в чужбина искат да се върнат и да

...
Успели българи в чужбина искат да се върнат и да
Коментари Харесай

Успели в чужбина и у нас българи искат при Слави Трифонов

Успели българи в чужбина желаят да се върнат и да вземат участие в политическия план на Слави Трифонов. Това написа самият той в писмо до медиите, в което разгласи, че набирането на хора за промяна на политическата класа с нови лица не е завършило.

Освен това до момента са го потърсили над 2000 души.

При оповестяването на плана си в края на септември шоуменът, който инициира референдума за смяна на изборната система, разгласи, че претендентите би трябвало да са българи, само че може да не живеят в България. Основните условия към тях са да са образовани и положителни експерти в своите области. Също по този начин те би трябвало да са самостоятелни и да желаят да трансформират страната. Как реагира интернет - във видеото горе.

ГЕРБ внесоха промени съгласно референдума на Слави

Движение за права и свободи отдръпна поддръжката си за мажоритарния избор

Парламентът охвърли мажоритарното гласоподаване. Слави: Извършиха прелом

"А процесът не е приключил. Той продължава. Защото всеки, който има предпочитание, качества и благоприятни условия, би могъл да се включи. Аз персонално съм учуден. Оказа се, че българи приключили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат сполучлив бизнес на всички места по света, българи от всички университети в България, българи от целия публичен, политически, професионален и културен живот, изявяват предпочитание да вземат участие в сходен план. Това е повече от прелестно и, несъмнено, отговорно ", написа той.

При тези претенденти той решил да потърси българи, постигнали триумфи, безусловни триумфи, състезавайки се на терена на международната конкуренция, с цел да събеседват с тях дружно.

Трифонов не уточни имена, само че стана ясно, че приказва за бълагри с триумфи в света на бизнеса и науката на всички места по света.

Темите, по които ще проведем събеседването са:

Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация.

Образованието – най-важната част за възхода на нацията.

Съдебната система – главен проблем на страната.

Слави Трифонов: От през днешния ден диря българи, които да заместят сегашната политическа класа

Борисов за Слави: Със страдалчество слушам за всяка нова партия

Борисов за плана на Слави: На думи е елементарно

За мажоритарна изборна система в два тура на референдума през ноември 2016 гласоподаваха 2,5 милиона българи. Според решение на Върховния административен съд обаче Народното събрание не е длъжен да одобри решенията от референдума.

Близо 3,5 милиона души отидоха и пуснаха бюлетина на първия тур на президентския избор на 6 ноември, дружно с който се организира допитването от три въпроса - за мажоритарен избор, за наложително гласоподаване и за понижаване на дотацията на партиите. Референдумът влиза за разглеждане от Народното събрание, само че не е наложителен, каквото дефинитивно реши съдът. Да има мажоритарна изборна система в два тура гласоподаваха 2,5 милиона.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР