Успели българи с послание към обществото, че усиленият труд води

...
Успели българи с послание към обществото, че усиленият труд води
Коментари Харесай

Силата е в теб, или как успели българи се опитват да вдъхновят обществото

Успели българи с обръщение към обществото, че усиленият труд води до развиване и достижения.

Кампанията е на посолството на Съединени американски щати в България. В нея вземат участие персони като Петър Стойчев, Магдалена Малеева, националният тим по математика и други.

" Силата е в теб ", приканват своите сънародници българи, които не са се отказали от родината, а работят за нейния прогрес.

Дани Георгиева - преподавател
" През цялото време, до момента в който бях в чужбина, макар всички хубави неща, които научих, усещах, че не ми е там мястото за дълго време, и желаех да си се върна, където душата ми се усеща на умерено. " Калоян Алексиев - член на Националния тим по математика
" Нашата мощ е да бъдем доста въодушевени и стимулирани в това, което вършим, да обичаме това, което вършим, и в действителност тази любов към нашата област да ни дава мощ да работим доста крепко и да реализираме огромни триумфи в нея. "
Героите на акцията се надяват да вдъхновят българското общество да повярва във опциите си.
Петър Стойчев - плувец
" Моето обръщение е, че ние всички би трябвало да бъдем горди за това, че сме българи. " Ерик Рубин - дипломат на Съединени американски щати в България
" Организираме акцията, тъй като съгласно нас няма задоволително благоприятни условия българите да видят истории на свои сънародници, които изцяло сами, с помощта на желанието, смелостта и решителноста си, трансформират обществото и вършат неща освен за себе си, а за цялата страна, тъй като желаят да бъдат тук и имат вяра в България. "
Според американския дипломат младото потомство българи е впечатляващо и демонстрира огромен капацитет в областта на езиците, технологиите и науката.

Поправка: Януари 10, 2018

В репортажа е изписано неправилно името на първия събеседник. Правилното е Дани Георгиева, а не Александра Жекова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР