Успехите на Стойчо Младенов в Кайсар приковаха погледите на футболните

...
Успехите на Стойчо Младенов в Кайсар приковаха погледите на футболните
Коментари Харесай

Гранд гледа към Стойчо Младенов

Успехите на Стойчо Младенов в Кайсар приковаха погледите на футболните експерти в Казахстан. Вицешампионът Кайрат е в жестока рецесия. Уважаваният анализатор от локалния вестник “Вести” Руслан Ошуров предложи на управлението незабавно да предложения българския треньор.

“Феновете” желаят оставката на Алексей Шпилевски, само че управлението има доверие към него - написа журналистът. - Ако Кайрат продължи да се показва по този начин, то това ще бъде неизбежно. В подобен случай поражда въпросът - кой ще го смени? Като най-приемлив и сполучлив вид наподобява актуалният треньор на Кайсар Стойчо Младенов, който спрямо Шпилевски има голям опит. Той е бил отпред на националния отбор на България, да не приказваме за съпоставения на клубно равнище. Защо Младенов? Защото неговата идея изцяло би подхождала на Кайрат.

Вижте по какъв начин към този момент трета година подхожда Кайсар - с мисъл по целия терен. Клубът има лимитирани благоприятни условия за прехвърляния. И ето този сезон са толкоз покрай призовите емста, както в никакъв случай до момента. Ако му бъде дадена опцията на Кайрат, той би направил отличен тим. И най-главното - българинът не е треньор-еднодневка. Младенов работи с най-малко тригодишна програма”.

“Труд”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР