Успехите на Мария Бакалова станаха една от съвременните ни гордисти,

...
Успехите на Мария Бакалова станаха една от съвременните ни гордисти,
Коментари Харесай

Тя е новата БГ звезда: 12-годишната Вивиан, която играе в холивудски филм с Бандерас

Успехите на Мария Бакалова станаха една от актуалните ни гордисти, както и достиженията на българките на тазгодишната Олимпиада. Изглежда обаче, че ще имаме още един мотив за благополучие и още веднъж ще си приказваме за прелестно и надарено момиче.

12-годишната българка Вивиан Милкова ще бъде новата холивудска сензация, а сега играе в холивудски филм дружно с Антонио Бандерас. Лентата се споделя The Enforcer с режисьор е Ричард Хюз. Снимките са били предишния месец в Солун, а Вивиан е получила ролята без кастинг, оповестява " 24 часа ". Екипът търсел на локална почва млада актриса, която да владее добре британски, само че не успяли да открият подобаваща актриса. Така инцидентно попаднали на видеопредставяне на българката и непосредствено я поканили за ролята.

Виж още: Ще ги познаете ли? Вижте едни от най-известните хора в света като деца

Едва на 12 години, само че това е втори сериозен триумф за Вивиан, означават от изданието. В началото на годината тя получи основната роля в испанска лента, за която се бяха явили над 400 деца. Очевидно занапред ще чуваме доста за нея, тъй като надарената Вивиан получава огромни похвали и от Антонио Бандерас, който ѝ споделя: " Чака те огромно бъдеще, повярвай ми! ". Младата актриса е разгласила и фотография от " снимачен ден на " The Enforcer ", режисиран от невероятния Ричард Хюз ".

Виж още: Мегз за дуалността на света: Инфлуенсърката медитира в Девин, захвана да учи арабски

Вивиан умее да свири на пиано, а около родителите си се занимава много интензивно със спорт. Баща ѝ Валентин Милков е със стотици медали от национални и интернационалните шампионати по плуване, а майка ѝ Вили Андреева е с многочислени оценки като играч по тенис на маса.

Виж още: Ето го и него! Лора Караджова най-сетне сподели дребния си наследник! 

Изображение: https://www.instagram.com/vivianmilkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР