Успехът с 3:0 не отразява съвсем действителността. Mомчетата се бориха

...
Успехът с 3:0 не отразява съвсем действителността. Mомчетата се бориха
Коментари Харесай

Сашо Попов: Трябва да сме агресивни и в Бургас

" Успехът с 3:0 не отразява напълно действителността. Mомчетата се бориха за успеха, само че би трябвало да се отдаде заслуженото и на Нефтохимик ", съобщи след втория следващ триумф във финалните плейофи за волейболната купа в Суперлигата, наставникът на Хебър Александър Попов.

" Освен щурма първоначално, през останалото време бяхме като еднакъв с еднакъв. Знам какво ни чака в Бургас, уповавам се тимът на Хебър също да е наясно и да знае какво да направи. След всеки мач има друга психическа обстановка и всеки, който е подготвен за нея, ще завоюва. Всеки гейм е значим да се бориш до дъно. От другата страна има състезатели, които са играли и са печелили медали от всевъзможни шампионати, знаят защо става въпрос и по какъв начин да се борят в такива обстановки. Точно къде е било разковничето в този мач, няма значение. Състезателите на Хебър играха заедно, това е доста значимо. Заедно значи да не се гледаме неприятно, а в сложни обстановки да се поддържаме, тъй като една имитация или неприятен взор объркват нещата. За наслада такива неща не се случиха, приветствам ги ", сподели още Сашо Попов.

„ Всички се стараят. Знаят, че предстоят още такива тежки обстановки и всичко зависи по какъв начин ще се оправят при гостуването в Бургас. Това е силата на Нефтохимик – те дълго време са дружно, имат вяра си и даже нещо да прехвърчи, след това си простят. Но агресивността е показателна – това е спортна завист, която движи тима. Нашите състезатели би трябвало да отговорят по същия метод, би трябвало да са нападателни, колкото противника в мачовете в Бургас. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР