Успехът на процеса на отслабване зависи от много фактори, но

...
Успехът на процеса на отслабване зависи от много фактори, но
Коментари Харесай

Махнете от масата си тези 5 храни, когато сте на диета за отслабване

Успехът на процеса на намаляване зависи от доста фактори, само че питателните привички са ключът към него. Някои храни не би трябвало да участват на масата ви, даже и да се „ вместват " в дневния банкет на калории. Какво би трябвало да се изключи от диетата по време на събаряне на килограми:

1. Алкохол Малко хора знаят, че известните коктейли са доста висококалорични питиета, които могат да се сравнят по своята " тежест " със сладките десерти. Освен това алкохолът доста забавя метаболизма, заради което всички старания, ориентирани към намаляване, ще бъдат изцяло безсмислени..

2. Печива Дори и здравословната риба, панирана в брашно и пържена в олио, може да докара до наддаване на тегло. Какво можем да кажем за висококалоричното свинско или агнешко? Ето за какво в името на фигурата, пържената храна би трябвало да бъде изоставена в предишното. Опитайте се да изберете допустимо най-диетичните меса и да ги приготвите вярно - във фурната, на пара, сварете ги или ги задушете.

3. Храна от заведения за бързо хранене Експертите са единомислещи, че бързото хранене е извънредно нездравословна храна както за фигурата, по този начин и за здравето като цяло. По-добре е да потърсите по-полезни аналози на обичаните си артикули. Ако мечтаете за красиво и стройно тяло, тогава би трябвало да забравите за пържените картофи, домашни бургери и майонезен дресинг.

4. Някои плодове Не всеки знае, че някои здравословни плодове могат да причинят наддаване на тегло. Факт е, че те съдържат прекалено много захар и прекаляването с потреблението им, ще докара до противоположния резултат. По време на диетата несъмнено е добре да изключите гроздето и райската ябълка. Също по този начин е целесъобразно да намалите потреблението на банани и манго.

5. Нишесте Някои здравословни и нискокалорични храни също могат да скапват фигурата. Нишестето е извънредно нездравословно вещество при намаляване. Точно поради това в проблематичните зони се появяват мастни наслоявания. Ето за какво най-малко по време на диетата, храните, които съдържат нишесте, би трябвало да бъдат изключени от диетата. Тези храни би трябвало да изчезнат от ежедневното ви меню, само че можете понякога да хапвате от тях, само че с мярка, в случай че толкоз доста ви липсват. Не може обаче през целия ден да гладувате и вечерта да се натъпчете със сладолед или сладкиши под претекст, че сте уплашени или в меланхолия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР