Успехът на младежките национали срещу Израел с 1:0 е най-големият

...
Успехът на младежките национали срещу Израел с 1:0 е най-големият
Коментари Харесай

Царят на лъвчетата

Успехът на младежките национали против Израел с 1:0 е най-големият на национално равнище в родния футбол през последните години. Главният проектант на успеха се споделя Александър Димитров, който получи допустимо най-хубавия подарък на рождения си ден.

Къртовският труд на най-перспективния български треньор даде резултат. Сашо, който би трябвало да получи по-голямо самопризнание, обра овациите с блестяща тактичност и интелигентна игра.

Нека не забравяме, че от другата страна на терена стоеше подъл противник. Отбор, който освен не е за подценяване, само че и който е поднасял не една и две изненади. Израел приключи трети на международното състезание за младежи, а на четвъртфинала сложи на колене Бразилия. Е, в този момент израелците паднаха на колене пред Александър Димитров и неговите избраници. Независимо, че не беше отсъдена дузпа за България, без значение, че беше вдигнато изцяло ненужно 10-минутно продължение, младежките национали справедливо ликуваха.

Добри думи би трябвало да бъдат отправени и към целия екип на младежкия селекционер - Ивайло Йорданов, Явор Вълчинов и Николай Чавдаров. Сега предстоят нови борби, задава се огромна такава против Германия. Но Александър Димитров, който е подготвил 90% от националите в мъжкия ни тим, от дълго време е потвърдил, че е войник. Ненапразно той е царят на " лъвчетата " - индивидът, който знае по какъв начин да ги кали и приготви за тежките сражения.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР