Успехът на Манчестър Юнайтед над Тотнъм с 3:0 бе идеалната

...
Успехът на Манчестър Юнайтед над Тотнъм с 3:0 бе идеалната
Коментари Харесай

Роналдо: Знаехме, че можем да отговорим по добър начин

Успехът на Манчестър Юнайтед над Тотнъм с 3:0 бе идеалната противоотрова след разочарованието против Ливърпул преди седмица, счита Кристиано Роналдо.

Юнайтед дойде в северен Лондон напрегнат, само че головете на Роналдо, Единсон Кавани и Маркъс Рашфорд осигуриха удобна победа на "червените дяволи ".

"Знаехме преди мача, че ще е сложна седмица след резултата, който не чакахме ", сподели Роналдо пред Sky Sports. "Отборът беше напрегнат, беше печален, само че знаехме, че можем да отговорим по добър метод. Играхме добре. Разбира се, моята работа е да оказвам помощ на тима с опита си, беше необикновено показване ", добави португалецът.

"Критиките постоянно са тук. Това не ме тормози, тъй като играя футбол от 18 години и знам, че един ден хората споделят, че сме съвършени, а на другия, че сме лайна. Знаем това и би трябвало да го приемем, само че постоянно е по-добре, когато хората ни хвалят и са щастливи. Понякога животът е подобен, от време на време би трябвало да минем през неприятни моменти и би трябвало да променяме. Нещо, което направихме ", сподели още Роналдо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР