Успехът на Иво Аръков в чуждестранни продукции продължава да расте.

...
Успехът на Иво Аръков в чуждестранни продукции продължава да расте.
Коментари Харесай

Иво Аръков във филм с Морган Фрийман

Успехът на Иво Аръков в задгранични продукции продължава да пораства. След Къванч Татлату, ред идва и на Морган Фрийман, научи HotArena.

Актьорът продължава с сполучливите си изяви в задгранични продукции. След фотосите на „ Съни бийч ”, звездата взе участие и в лентата „ Хитмен ”.

В екшъна Аръков има доста дребна роля, само че този път името му ще бъде изписано на огромен екран, паралелно до това на Морган Фрийман, Райън Рейнолдс, Самюел Джаксън, Салма Хайек и други.

„ За страдание, нямах достойнството да се срещна с тях. Ролята ми е напълно дребна. Те снимаха в Съединени американски щати, а аз тук. Дано идващия път имам шанс ”, надява се Аръков, пишат от „ България през днешния ден ”.

Актьорът обаче не е единственият българин в продукцията. С дребна роля в поредицата се изявява и звездата от „ София денонощно ” Димитър Илков. Той също е с епизодична роля, само че взе участие много по-често в огромни продукции като каскадьор.

В последно време Иво Аръков съумя да натрупа сериозен опит в международни планове. Той си партнира с Къванч Татлату в поредицата „ Сблъсък ” и се трансформира в звезда в Турция.


Аръков даже съумя да се снима с Къванч за спомен по време на фотосите и е с отлични усещания от него.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР