Успехът на Fallout 76 излъга очакванията на Bethesda и, изглежда,

...
Успехът на Fallout 76 излъга очакванията на Bethesda и, изглежда,
Коментари Харесай

В Германия раздават играта Fallout 76 заедно с употребявани контролери

Успехът на Fallout 76 излъга упованията на Bethesda и, наподобява, играта се изгуби измежду тълпата. Затова в този момент доста магазини, притежаващи физически копия на заглавието, се пробват да се отърват от тях и да ги пробутат в налудничави промоции. Сега немският филиал на GameStop започва една такава промоция за страните Германия, Австрия и Швейцария. Всеки, който поръча контролер втора ръка (независимо дали е за PlayStation 4 или Xbox One), получава гратис копие на онлайн шутъра .

Не, тук не приказваме даже за употребявано копие. GameStop раздава чисто нови кутии с Fallout 76 за PlayStation 4 и Xbox One според кой контролер поръчате. Нека създадем сметката: в началото играта се продаваше за цели седемдесет евро (като неотдавна цената беше понижена на €30). Един нов DualShock 4 контролер пък се продава за към петдесет евро. Използваните би трябвало да бъдат доста по-евтини. Изглежда на търговеца му е по-лесно просто да подари играта дружно с други артикули, вместо да я продава.

GameStop не е единствената компания, която обезверено се пробва да се разчисти складовете си от Fallout 76. Голямата верига от магазини за електроника Saturn (отново от Германия) също раздава копия на играта на едро. Този път обаче търговецът я предлага само с Xbox One Bundle пакета. Тоест, против 500 евро вие получавате една подпора с авансово конфигурирана Fallout 76 игра на нея и настрана още един диск с Fallout 76 (за приятел).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР