Успех за България на Australian Open. Ива Иванова успя да

...
Успех за България на Australian Open. Ива Иванова успя да
Коментари Харесай

Успех за България: Ива Иванова завърши трета при девойките на Australian Open

Успех за България на Australian Open . Ива Иванова съумя да завоюва третото място при девойките, оповестиха от родната ни федерация. 

Първата ни ракета отстъпи на полуфиналите с 4:6, 1:6 от представителката на домакините Емерсън Джоунс. Срещата на „ Маргарет Корт Арена “ продължи 65 минути.

Иванова съумя да наваска на два пъти пробив пасив до 3:3 в първия сет, само че позволи нов брейк за 3:4. След това Джоунс взе сервис подаванията си и завоюва първата част с 6:4.

Във втория сет Ива загуби пет следващи гейма от 1:1 до 1:6.

Това беше втори мач за Иванова в рамките единствено на няколко часа . По-рано през днешния ден българката победи в мач, траял два дни Мингъ Сю (Великобритания) с 6:4, 6:4 .

Мачът на Ива против Сю бе преустановен в четвъртък при 5:4 в първия сет в нейна изгода. При доиграването българката проби незабавно и затвори първата част като победителка .

Историята във втората се повтори. Ива дръпна с 3:1, само че незабавно изгуби преимуществото си. Но още веднъж с пробив в последния гейм записа четвъртата си поредна победа в главната скица .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР