Успех в предстоящите избори пожела Демократична България на Продължаваме промяната,

...
Успех в предстоящите избори пожела Демократична България на Продължаваме промяната,
Коментари Харесай

ДБ пожела успех на Продължаваме промяната, но още вярва, че обединение би довело до мнозинство - Важно днес


Успех в идните избори пожела " Демократична България " на " Продължаваме промяната ", откакто ден по-рано групировката на Кирил Петков и Асен Василев реши дефинитивно да отхвърли поканата за общо явяване на 2 октомври.

" Уважаваме решението на водачите на “Продължаваме смяната ”, декларират от Демократична България. Но " в това време продължаваме да имаме вяра, че само огромно обединяване на демократичните сили може да подсигурява сформиране на устойчиво болшинство, да отбрани националния интерес като подсигурява евроатлантическия курс на страната, да преведе България през множеството рецесии и да обезпечи устойчиво ръководство ", написа в формалната позиция на обединението.

" Демократична България " декларира, че към този момент е в режим на готовност за независимата си акция. Фокусът и ще бъде върху това да " мотивираме всички демократично мислещи хора да излязат на 2 октомври и да дадат своя глас за свободното и непроменяемо европейско бъдеще на България ". Според дясното обединяване това е първостепенна задача в предизборния интервал.

Решението на " Продължаваме промяната " постави завършек на едномесечната сага дали общо явяване на парламентарния избор с Демократична България не би дало по-добър резултат в брой депутати в 48-ото Народно заседание, в сравнение с независимо явяване на двете обединения и възможна следизборна коалиция. Решението на партията на Петков и Василев - твърди се - е взето на база данните от дълбочинно социологическо изследване, които не бяха оповестени обществено в елементи. Преди седмица съпредседателят на партията Асен Василев разгласи в изявление за БНР, че задачата е след 2 октомври Политическа партия и Демократична България да имат общо най-малко 121 депутати, т.е. да са в положение да сформират управническо болшинство.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР