Успех в кампанията, от наша гледна точка, представлява сериозен ръст

...
Успех в кампанията, от наша гледна точка, представлява сериозен ръст
Коментари Харесай

Доц. Атанас Мангъров няма да се кандидатира за депутат

" Успех в акцията, от наша позиция, съставлява сериозен растеж като поддръжка на гласоподавателите и преподреждане в класирането ". Това сподели ръководителят на АБВ Румен Петков, по време на обща конференция с Българска социалистическа партия, в отговор на въпрос за задачата на новосформираната огромна лява коалиция за идните избори.

В края на май Българска социалистическа партия, АБВ и " Нормална страна " подписаха съглашение за общо явяване на предварителните избори на 11 юли.

Петков уточни, че партиите в обединението не са говорили досега за систематизиране на дотация, комисии и управление на парламентарна група. Той съобщи, че в диалозите сред съдружните сътрудници са се търсили мощни решения и в огромна степен са били открити.

" Това бяха доста динамични и настоятелен договаряния ", разяснява Петков диалозите сред сътрудниците. Той уточни още, че в основата им е било намирането на мощно политическо решение, отговарящо на упованията на жителите за сериозна и мощна алетернатива, " която да не излъчва шоу, а да предлага политика и решения ".

Секретарят на Националния съвет на Българска социалистическа партия Христо Проданов съобщи, че Българска социалистическа партия ще разчита на експертизата на представителите на АБВ. Той добави, че " огромната лява коалиция " е значима за България, жителите и обществото.

" България обезверено, крещящо се нуждае от промяна на политиката. На една по-лява, по-справедлива и обществена страна, която изисква обществено и заслужено ръководство ", добави Проданов.

Във връзка с участниците в листите, Петков съобщи, че доц.Атанас Мангъров, този път няма да бъде претендент за народен представител, само че ще взе участие интензивно в акцията. АБВ ще взе участие със свои представители в 23 изборни региона, сподели още Петков.

Водач на листата на лявата коалиция в Хасково съко е представител на АБВ - Владимир Маринов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР