Успех след успех жънат близнаците Хасан и Ибрахим, които се

...
Успех след успех жънат близнаците Хасан и Ибрахим, които се
Коментари Харесай

Хасан и Ибрахим като братя Пулеви

Успех след триумф жънат близнаците Хасан и Ибрахим, които се трансфораха във великани в свиренето на пиано. И съвсем като боксьорите Кубрат и Тервел Пулеви в никакъв случай не се изправят един против различен, научи HotArena .

„ Синовете ми хвърлят чоп и по този начин дефинират кой да свири в неговата група и кой при по-големите. Последният случай е, когато преди няколко дни се явиха на интернационалния конкурс „ Карл Мария декор Вебер ” в Дрезден. Чопът сподели, че Хасан ще свири измежду връстниците си, а Ибрахим ще се бори с доста по-големи пианисти от него ”, споделя татко им Дениз Игнатов, цитират от „ България през днешния ден ”.

Пианистите борят конкуренция с участници от още 16 страни. Хасан съумява да завоюва второ място в трета възрастова категория, където конкуренцията е просто унищожителна. Ибрахим обаче съумява да събере погледите на всички. Той се състезава с най-големите и най-хубави участници в състезанието и печели златния орден на събитието.

Постижението му е изненадващо, защото съперниците му имат сериозен опит, само че той съумява да завоюва с доста гений и подготовки.

„ Много съм благополучен. Децата ми демонстрираха, че могат да печелят състезания освен в България, само че и в чужбина. Но каквото и да се случва, няма да се състезават един с различен. Хората им се чудят, по какъв начин може и двамата да печелят по едно и също време, само че ето, че има метод ”, споделя Игнатов.

Младежите с гении учат в Германия от есента на предходната година. Те са се открили в Берлин, където им преподават в едно от най-хубавите европейски учебни заведения по музика.

Двамата към този момент добре се ориентират в града, имат другари и даже се придвижват сами с градския превоз.

„ Много им харесва в Германия и не желаеме да се връщаме в България. Местните педагози са впечатлени от тях и им вещаят блестящо музикално бъдеще ”, споделя още бащата на пианистите.

През месец май Хасан и Ибрахим възнамеряват да изнесат цели 5 концерта в Германия, а ползата към тях непрекъснато нараства.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР