Усмивката на малката сладурана Флорънс-Айви Лангтън казва всичко, след като

...
Усмивката на малката сладурана Флорънс-Айви Лангтън казва всичко, след като
Коментари Харесай

Усмивката на надеждата на Флорънс-Айви като герой донор на органи се съгласява на животоспасяваща трансплантация на черен дроб

Усмивката на дребната хубавица Флорънс-Айви Лангтън споделя всичко, откакто неизвестен воин се съгласи да й подари своя черен дроб.

Четиримесечното момиченце към този момент е трансплантирано и се бори да се възвърне, само че се усеща добре в интензивното поделение. Семейството й показа фотографията, откакто им беше обявена невероятната вест, че е открит жив донор.

Мама Сами Бромфийлд сподели: „ Тази фотография беше направена, откакто ни споделиха, че е открит донор, само че преди трансплантация. Това е, което ви дава положителната вест, подобаваща лека усмивка като тази. Нямам самообладание да го видя още веднъж.

„ Тя е покрита с вентилатори, само че споделят, че сега се оправя добре и следва добра наклонност. “ Донорът се появи на 27 февруари единствено дни след Mirror акцентира обезвереното състояние на фамилията. Флорънс-Айви беше трансплантирана в сряда в детската болница в Лийдс.

31-годишният Сами и бащата на детето Джейми Лангтън, 29-годишен, насочиха зов в обезверен опит да спасят живота й единствено няк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР