Усмивката на човек е изключително важна. Вярвате или не, тя

...
Усмивката на човек е изключително важна. Вярвате или не, тя
Коментари Харесай

5 грешки, които допускаме в грижата за зъбите ни

Усмивката на човек е извънредно значима. Вярвате или не, тя може да ви отвори доста порти – както в персонален, по този начин и в професионален проект.

Една красива усмивка може доста да направи. Някой да се влюби във вас, да ви забележи или да се откроите на изявлението за работа. Е, това в тъкмо този миг не е най-важното, а вашите познания, опит и умения, само че и красивите зъби може да са един дребен плюс.

Ето за какво е значимо да поддържаме отлична джука хигиена – по този начин ще бъдем хем по-красиви, хем ще си спестим доста пари, нерви и време, в случай че се постанова да вървим на ортодонт. Един съвет, ходенето на доктор, даже да имаме здрави зъби, е целесъобразно на избран интервал. Просто, с цел да сте сигурни, че всичко е наред. Ранната профилактика е постоянно добре пристигнала.

А в този момент, ето 5 съществени неточности, които позволяваме в грижата за зъбите:

1.Веднъж дневно

Миенето на зъбите един път дневно е един от навиците, който зъболекарите ненавиждат най-вече. Това може да докара до разнообразни инфектиране, неприятен мирис, струпване на храна сред зъбите, която вие не виждате и усещате, развиване на кариеси и други проблеми. 

Виж още:

2. Ходите на ортодонт единствено в краен случай

Една от най-честите неточности... да търсим ортодонт, когато ситуацията стане нетърпимо. Не стигайте до този миг, спестете си непотребни пари, време и нерви. Това важи за всичко друго, обвързвано с вашето здраве.

3. Сменяте четката си за зъби рядко

Стоматолозите предлагат да го вършим на всеки 3-4 месеца. По четките за заби с времето се натрупват бактерии, използването им всеки ден понижава способността им да мие добре зъбите ми. Ето за какво би трябвало да инвестирате по-често в качествена четка за зъби.

Виж още:

4. Конецът за зъби

Не пропускайте тази стъпка. С конеза за зъби почиствате дребните пространства сред зъбите ви, където четката не може да почисти добре. Сами ще видите, че с конеца ще почистите още останки от храна.

5. Избелващите артикули

Не прекалявайте с продуктите, които избелват зъбите. Не се доверявайте на домашни отвари за избелване също. Първо се консултирайте със експерт, потърсете друго мнение, разговаряйте с хора, които са минали по този път и чак тогава вземете дефинитивно решение и действайте.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР