Усмихнатият крал Чарлз маха на тълпите, докато беше видян да

...
Усмихнатият крал Чарлз маха на тълпите, докато беше видян да
Коментари Харесай

Крал Чарлз маха на тълпите, както го забелязаха за първи път след снимките на Кейт Мидълтън

Усмихнатият крал Чарлз маха на тълпите, до момента в който беше забелязан да напуща Кларънс Хаус през днешния ден на фона на най-новата кралска драма.

Кралят, който е подложен на лекуване от рак, беше видян да бъде изпъден от резиденцията си в Лондон тази заран, за първи път той се появява на обществено място, откогато кралското семейство се пробва да се отдръпна от майката Дневна свада за редактиране на фотоси след оповестена фотография на принцесата на Уелс и нейните деца.

Появата му също пристигна, когато брачната половинка му кралица Камила участва през днешния ден на фестивала за конни надбягвания в Челтнъм, където към нея се причисли синът й Том Паркър Боулс, както и кралски особи, в това число принцеса Юджини и Майк и Зара Тиндал.

Чарлз получава постоянно лекуване за неразкрита форма на рак и е отменил всички обществени отговорности, макар че продължава да извършва държавните си отговорности, попълвайки алените си кутии с документи и провеждайки срещи с държавни министри. В понеделник обаче той пропусн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР