Усман Дембеле няма да се появи на терена в дербито

...
Усман Дембеле няма да се появи на терена в дербито
Коментари Харесай

Барселона няма да разчита на Дембеле за следващото Ел Класико

Усман Дембеле няма да се появи на терена в дербито сред Барселона и Реал Мадрид на 19 март, разгласи “Спорт ”. Френският нападател на каталунците лекува контузия още от началото на февруари и е покрай цялостното си възобновяване. Лекарите и треньорът Чави Ернандес обаче са взели решение да избегнат даже минималния риск с възможното му включване в “Ел Класико ”, поради което на него няма да се разчита.

След срещата сред първия и втория следва пауза в шампионата поради европейските квалификации. По тази причина в Барса са решили, че за Дембеле ще е по-добре да има и това време за нахлуване във форма, с цел да може по-късно да е изцяло подготвен за игра.

Съответно футболистът няма да бъде викан и в националния отбор на Франция за мачовете против Нидерландия (23 март) и с Република Ирландия (27 март).

Първенството в Ла Лига ще се възобнови на 1 април, а на 5 април идва нов конфликт с Реал Мадрид - реванш от полуфиналите за Купата на Испания.
 Левандовски е подготвен още веднъж да бъде титуляр за Барселона Левандовски е подготвен още веднъж да бъде титуляр за Барселона
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР