Услугата на компанията е безплатна за продукти, които са в

...
Услугата на компанията е безплатна за продукти, които са в
Коментари Харесай

Samsung ще взима от домовете устройствата за ремонт

Услугата на компанията е безвъзмездна за артикули, които са в гаранция

Потребителите на Samsung устройства могат да бъдат обслужени, без да напущат домовете си
(снимка: CC0 Public Domain)

Samsung разгласи услуга за взимане на мобилни устройства, които подлежат на ремонт, непосредствено от домовете на своите клиенти, с цел да ги улесни във време на обществена изолираност, когато би трябвало да си стоят у дома.

Клиентите могат да заявят ремонт на устройство всеки работен ден от 9:00 до 18:00 часа на телефон 0800 11 131 или *3000. Операторът ще им зададе няколко въпроса по отношение на устройството и ще изиска избрани персонални данни – име, имейл, пощенски адрес и други

За устройства в гаранция взимането, ремонтът и доставката назад са безвъзмездни. Ако устройството не е в гаранция, се начисляват разноски за превоз и ремонт, за които потребителите биват осведомени с позвъняване от потребителската телефонна линия или от личния състав в оторизирания сервизен център на Samsung.
още по тематиката
Освен това операторът дава инструкции на клиента по какъв начин да приготви пратката за взимане и какво да включи в нея. Пратката се взима от вкъщи на клиента в авансово указан ден и час от външен пощальон и се изпраща до оторизиран сервизен център на Samsung.

Клиентът получава номер на товарителницата по имейл, посредством който ще може да следи хода на поръчката. Samsung прави ремонта и доставя назад устройството до дома на клиента.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР