Услугата гарантира удобство, бързина и сигурност на бизнес клиентитеЕлектрохолд Продажби

...
Услугата гарантира удобство, бързина и сигурност на бизнес клиентитеЕлектрохолд Продажби
Коментари Харесай

Електрохолд Продажби предлага сключване на договори изцяло онлайн

Услугата подсигурява улеснение, експедитивност и сигурност на бизнес клиентите

Електрохолд Продажби улесни още повече своите бизнес клиенти, като посредством специфичен уеб портал обезпечи опция за подписване на контракт за доставка на електрическа енергия напълно онлайн. Електронната услуга отстранява нуждата от посещаване в търговски център на компанията за разглеждане на оферта и подписване на контракт и може да се употребява когато и да е и отвред.

Новата услуга „ Договор онлайн “ е налична на адрес https://online.electrohold.bg/. Клиентът може да прегледа подробна информация за другите артикули, които сдружението предлага, и има опция да избере най-подходящия контракт според от характерните потребности на своя бизнес.

За потребление на услугата потребителят се записва елементарно и бързо с е-поща и телефонен номер. Подписването на контракт става с код, изпратен от Електрохолд Продажби на имейла на потребителя, или с Квалифициран електронен автограф /КЕП/. Всички документи се резервират в профила на клиента.

Електрохолд Продажби е одобрен снабдител с над 18-годишен опит на свободния пазар на електрическа сила в България. Компанията е част от Електрохолд - водеща електроенергийна група в страната, благосъстоятелност на най-големия обществен холдинг в България - Еврохолд.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР