Услугата Facebook Dating вече е в Европа - малко повече

...
Услугата Facebook Dating вече е в Европа - малко повече
Коментари Харесай

Услугата за запознанства на Facebook дойде и в Европа

Услугата Фейсбук Dating към този момент е в Европа - малко повече от година след нейното пускане в Съединени американски щати. Припомняме, че обществената мрежа за първи път разгласи услугата за запознанства през 2018 година, обещавайки платформа, която " отразява метода, по който хората се срещат в действителния живот ".

Компанията твърди, че от този момент е " срещнала " онлайн близо 1,5 милиона души в 20-те страни, където Фейсбук Dating е налична.

Стартирането на услугата за запознанства в Европа трябваше да се случи още в деня на влюбените тази година, само че Фейсбук го забави, откакто ирландски чиновници по отбрана на данните показаха опасения по отношение на спазването на законите на Европейския съюз.

Функциите на Фейсбук Dating включват опцията да добавяте информация за ваше събитие и група, тъй че да можете да намирате съидейници. Един от плюсовете е, че приятелите ви в обществената мрежа не могат да виждат какво сте добавили в услугата - тя няма да се демонстрира във вашия профил или нюзфийд.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР