Услугата e налична в над 200 държави Още по темата

...
Услугата e налична в над 200 държави Още по темата
Коментари Харесай

Тв продукциите на Amazon привлякоха 5 млн. потребители към Amazon Prime

Услугата e налична в над 200 страни

Още по тематиката
Amazon се насочва и към банковия бранш

Компанията е в диалози с JPMorgan Chase за взаимно предложение на потребителски банкови сметки
6 мар 2018
Предизвикателствата пред цифровите медии в Съединени американски щати

Неизпълнените прогнози за доходи, несигурната рекламна среда и измененията в наличието на Фейсбук са измежду главните проблеми пред компании като Vice Media и BuzzFeed
22 фев 2018
Netflix добави още 5.3 млн. клиенти за третото тримесечие

Компанията усилва вложенията в автентично наличие през 2018 година
17 окт 2017
Тате, дават спорт по Amazon

Компанията се насочва към излъчването на NFL за платените си клиенти
13 апр 2017
Видеоуслугата на Аmazon към този момент се предлага в България

Prime Video коства 3 евро на месец за първите шест месеца
14 дек 2016 Телевизионните излъчвания на Amazon са привлекли повече от 5 млн. души в международен мащаб към абонаментната услуга на компанията Prime до началото на 2017 година, демонстрират документи, изтекли в общественото пространство, разкриващи за пръв път по какъв начин вложенията на търговеца на дребно в основаването на автентично видеосъдържание му се отплащат, оповестява Reuters.

Аудиторията

Услугата e налична в над 200 страни и е налична през уеб страницата www.primevideo.com, както и през всевъзможни мобилни устройства посредством приложенията за Android и iOS. Възможно също по този начин е събаряне на филми и сериали за офлайн гледане.

Документите демонстрират, че аудиторията на Amazon в Съединени американски щати за цялото видеосъдържание на Prime, в това число филми и телевизионни излъчвания, които компанията е лицензирала към други компании, е към 26 млн. души. Това е първият път, в който Amazon разгласява резултатите за аудиторията си.

Вътрешните документи съпоставят индикатори, които в никакъв случай не са били показвани от компанията, за 19 излъчвания: цена, зрителска публика и брой на хората, които са привлекли към Prime.

Основната цел на тактиката на Amazon е потреблението на видео, с цел да се трансфорат феновете в купувачи. Достъпът на почитателите до предложенията на Amazon посредством присъединението към Prime става против заплащането на годишна такса.

Компанията отхвърли да разяснява документите, които изтекоха. Но основният изпълнителен шеф Джеф Безос е оптимистично надъхан по отношение на потреблението на заниманието за увеличение на продажбите.

Нова опция

Най-големият онлайн търговец на дребно в света сътвори Amazon Studios през 2010 година, с цел да развие истински стратегии, които по-късно започнаха да печелят награди и да набират известност в Холивуд.

" Когато спечелим " Златен глобус ", това ни оказва помощ да продаваме повече обувки ", сподели Безос на софтуерна конференция покрай Лос Анджелис. Той отбелязва, че клиентите, които гледат филми и сериали, възобновяват абонаментите си " по-бързо и се насочват от безплатните проби с по-висок ритъм ", в сравнение с членовете, които не употребяват Prime. Създаването на видео се е трансформирало в един от най-големите разноски на Amazon – компанията влага близо 5 милиарда $ годишно за това.

Създаването на видео се е трансформирало в един от най-големите разноски на Amazon – компанията харчи близо 5 милиарда $ годишно за това. Вътрешните документи демонстрират какво счита Amazon за финансовата логичност на своята тактика и за какво компанията сега прави по-комерсиални планове в допълнение към шоупрограми, целящи продобиване на награди.

Точно по какъв начин Amazon дефинира мотивацията на клиентите да се причислят към неговия абонаментен клуб не е ясно от документите.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР