Условна присъда от година и единадесет месеца, с три години

...
Условна присъда от година и единадесет месеца, с три години
Коментари Харесай

Дилър кътал трева в партера на блока

Условна присъда от година и единадесет месеца, с три години и единадесет месеца изпитателен период, получи карловски дилър на опиати, който кътал за продажба 62 грама марихуана в партера на блока. Определението е на Пловдивския областен съд от предишния петък.

В правосъдната зала обвиненият, който е бил осъждан и оправдан по право, съобщи, че схваща в какво е упрекнат, и призна изцяло виновността си. Белезниците щракнали за него на 3 февруари, когато карловски служители на реда му спретнали обиск. Първоначално чиновниците на реда намерили пакети с марихуана с чисто тегло от 1,4 и 1,3 грама, а след това разкрили и още 59,58 грама от дрогата, както и и електронна везна. Общата стойност на конфискуваните наркотични субстанции е 372,50 лв..

До условната присъда се стигна след подписването на съглашение сред него и представителя на районната прокуратура Дилян Пинчев. То беше утвърдено от съда, защото дава отговор на условията на закона и приложените в хода на следствието доказателства. От присъдата ще бъдат приспаднати дните, в които упрекнатият е прекарал в ареста. Той ще би трябвало да заплати и 137,42 лв. разходи по досъдебното произвеждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР