Условна 18-месечна присъда, с отложено изпълнение за срок от 3

...
Условна 18-месечна присъда, с отложено изпълнение за срок от 3
Коментари Харесай

Пожалиха бияч на полицай, осъдиха го условно

Условна 18-месечна присъда, с отсрочено осъществяване за период от 3 години постанови състав на казанлъшкия областен съд за обвиняем по дело за нанесен побой над еднообразен служител на реда във връзка и при осъществяване на служебните му отговорности, оповестява " Монитор ".

Пред Темида в Града на розите застана 26-годишният Асен Н.КР.от павелбанското село Асен, който на 8 юли т.г. при опит на униформения чиновник да прекрати гръмък пир му нанесъл няколко удари и раздрал служебната му риза.По време на саморазправата очевидно пияният млад мъж крещял: “Майте се от тук, отпадъци, не ми разваляйте празника! “.

За да бъде овладяна обстановката се наложило приложимост на специфични средства от в допълнение намесилите се сътрудници на потърпевшия, който дълго време не можел да употребява пълноценно наранената си лява ръка.
свързани новини11751на 05.03.20194232на 25.02.2021
Размерът на наказването е вследствие на подписано съглашение сред неосъждания до в този момент, само че и трайно неработещ на никое място обвиняем и наблюдаващия досъдебното произвеждане прокурор, което е било утвърдено от съда.Пострадалият при битката чиновник на полицейския сектор в Павел баня може да търси обезщетение за претърпените болки и премеждия по цивилен хълм, прецизират от съда.Осъденият ще би трябвало да заплати за направените разноски от ОД на Министерство на вътрешните работи 214 лева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР