Условията за започване на хуманитарна операция за спасяване на жителите

...
Условията за започване на хуманитарна операция за спасяване на жителите
Коментари Харесай

Макрон: Хуманитарна операция в Мариупол в момента е невъзможна


Условията за започване на филантропична интервенция за избавяне на жителите на обсадения от съветската войска украински град Мариупол в идващите дни “на този стадий не са изпълнени ”, разгласи Елисейският замък след днешния диалог сред президента на Франция Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на и съветския държавен глава Владимир Путин, съобщи Франс прес. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3447
Макрон показа тази евакуационна интервенция, препоръчана в края на предходната седмица от Франция, Турция и Гърция, на своя съветски сътрудник, който е споделил, че би трябвало да обмисли това, преди да даде отговор, прибавят още от френското президентство. 

Дотогава не може и да става въпрос за понижаване на напъните, така в Мариупол като обстановката е “драматична ”, и “катастрофална ” за към 170 000 локални поданици, които още са в града, показва френското президентство. 

Кремъл заяви, че Путин е обяснил на събеседника си, че “за да се откри решение на сложната филантропична обстановка в този град, украинските националистически бойци би трябвало да спрат да се съпротивляват и да сложат оръжие. ” 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР