Условията за пациентите ще започнат да се подобряват в болницата

...
Условията за пациентите ще започнат да се подобряват в болницата
Коментари Харесай

Кадиров обяви планове за подобряване на условията за пациентите в болницата в Донецк

Условията за пациентите ще стартират да се усъвършенстват в болничното заведение на съветското министерство на защитата в Донецк, където е отделено настрана крило за чеченските бойци. Това заяви ръководителят на района Рамзан Кадиров след посещаване в лечебното заведение от ръководителя на медико-санитарната част на съветското Министерство на вътрешните работи за Чечения Рамзан Алдебиров.

„ Рамзан Алдебиров прегледа Донецката болница на Министерството на защитата на Русия, където е отделено настрана крило за чеченските бойци. Скоро ще стартира работа за възстановяване на изискванията за пациентите. По-специално, нови кревати и друго съоръжение ще бъдат докарани в болничното заведение в близко бъдеще, което доста ще повлияе на качеството на грижите, нужната помощ за пациентите ", написа Кадиров в своя Telegram канал.

Той добави, че в лечебното заведение е доставен филантропичен товар с медикаменти от районния публичен фонд на името на Ахмат-Хаджи Кадиров с необятна гама от известни медикаменти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР