Условията на труд и живот в България се подобряват, но

...
Условията на труд и живот в България се подобряват, но
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Пред нас не стои перспективата да влезем в Шенген

Условията на труд и живот в България се усъвършенстват, само че постепенно. За съпоставяне, прилежаща Румъния сега е много пред нас. Това си го изяснявам с две неща – първо, в Румъния имаше политическа неустойчивост в продължение на години, само че все пак съумя да си стегне системата за битка с корупцията и правосъдната система. На второ място съумя да влага в възстановяване на инфраструктурата си и да увеличи приходите. Това съобщи в ефира на Nova News някогашният обществен министър Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска.

Според Калфин разковничето е в основаването на витална стопанска система.

Това значи вложителите да са спокойни и да гледат в дълготраен проект, да се усилва продуктивността на труда и да се търси оптимално нарастване на приходите, което става точно с продуктивността, обясни някогашният обществен министър.

По тематиката с участието ни в Шенген Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска уточни, че пред нас не стои вероятността да влезем в свободната за пътешестване зона, припомняйки, че съгласно Австрия към момента не сме подготвени за пълноправно участие.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР