Усложнената зимна обстановка в Европа продължава. От откъснато село в

...
Усложнената зимна обстановка в Европа продължава. От откъснато село в
Коментари Харесай

Лошото време в Европа продължава

Усложнената зимна конюнктура в Европа продължава. От откъснато село в Бавария, случай с трен в Босна и Херцеговина, до евакуация на хора и лемури в Австрия.


Поради дебелата снежна завивка и падналите дървета, единственият основен път на баварското село Яхенау, е напълно затворен. Спасителни екипи са принудени да доставят 870 поданици със артикули от първа нуждата. Много учебни заведения в Бавария остават затворени, както и голям брой пътища и жп линии.

В Босна и Херцеговина мощният снеговалеж провокира железопътен случай. За благополучие, няма потърпевши. В източната част на страна голям брой основни пътища са затворени и разчиствателните екипи към огромните градове работят непрекъснато.

Опасността в Австрия от нови лавини към момента е налице. Общо 110 станаха евакуираните туристи от зимния курорт в провинцията Щилия. В друга част на страната, чиновници на железопътна компания избавиха лемури, в клопката на паднала лавина. Животните извадили шанс, защото машинистът управлявал влака с ниска скорост и съумял да ги забележи в точния момент.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР