уски военнослужещ уби трима свои колеги при стрелба в база

...
уски военнослужещ уби трима свои колеги при стрелба в база
Коментари Харесай

Стрелба в руска военна база, загинали

уски военнослужещ умъртви трима свои сътрудници при пукотевица в база покрай южния град Воронеж, предава БГНЕС, цитирайки съветските осведомителни организации.

"Трима военнослужещи са получили смъртоносни пострадвания вследствие на нахлуване. Командването на военната част, действайки взаимно с правоприлагащите органи, работи за търсене и задържане на нападателя ", се споделя в изказването на западния боен окръг на Русия, предадено от Интерфакс.

Инцидентът е станал на военно летище край Воронеж.

Военнослужещият разкрил пукотевица с револвер, който е взел от офицера.

По последни данни са убити майор, ефрейтор и боец на срочна работа.

Нападателят се е барикадирал на територията на поделението. Става дума за Антон Михайлович Макаров, роден през 2000 година, който живее във Воронеж, съобщи ТАСС.

Той може да има оръжие и два пълнителя в него.

В издирването и задържането вземат участие хеликоптери, безпилотни летателни апарати на управляващите. На собствен ред източник от правоприлагащите органи съобщи пред ТАСС, че над 100 чиновници на Росгвардия вземат участие в интервенцията по ареста.

Военното летище Балтимор принадлежи на Военновъздушната академия на името на професор Н. Е. Жуковски и Ю. А. Гагарин и се ремонтира повече от седем години.

През декември 2019 година бяха оповестени проекти за завършването му до септември - октомври 2020 година Базата е предопределена за всички типове съвременни самолети, както военни, по този начин и цивилен.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР