Усилията на правителството са да осигури достатъчно доставки на горива,

...
Усилията на правителството са да осигури достатъчно доставки на горива,
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Усилията на правителството са да осигури достатъчно доставки на горива, на газ, от всички възможни източници

Усилията на държавното управление са да обезпечи задоволително доставки на горива, на газ, от всички вероятни източници да диверсифицира на 100% доставките и пътищата за доставка, с цел да подсигуряваме, че учебните заведения, лечебните заведения, детските ясли да не бъдат на студено и мрачно през зимата. Това сподели пред публицисти служебният министър председател Гълъб Донев след откриването на образователната година в неговото първо учебно заведение в София.

На въпрос дали това включва " Газпром ", в случай че те не дават отговор на питанията на страната ни, служебният министър председател беше сбит и съобщи, че " включва всички вероятни източници ".

" Няма българин, който да не се вълнува и да не се радва на 15 септември, когато всички български деца прекачват прага на учебните заведения. Голямата цел, която сме си сложили, са българските деца, да могат да се показват добре, с цел да създадем онази крачка, която ни дели нацията да е по-високообразована, да имаме функционална просветеност, да имаме самочувствие, че сме дали писмеността на другите славянски нации. Това е нещо, което нашият народ е дал на другите нации ", уточни Гълъб Донев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР