Усилията на Москва да постигне консенсус и да започне преговорен

...
Усилията на Москва да постигне консенсус и да започне преговорен
Коментари Харесай

Лавров: Усилията на Русия за мирни преговори с Украйна са блокирани от април

Усилията на Москва да реализира консенсус и да стартира преговорен развой за спокойно споразумяване на рецесията в Украйна са блокирани от април. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров след среща с външния министър на Йордания Айман Хюсеин Абдула ас Сафади, оповестява Лента.ру.

„ Информирахме нашите йордански другари за последните събития в границите на " специфичната военна интервенция " на Русия, потвърдихме задачите за отбрана на Донбас и попречване на дискриминирането на популацията, което желае да поддържа връзка с съветския език и съветската просвета. Уведомихме йорданските сътрудници, че от април напъните на Русия за мирни договаряния с Украйна са блокирани “, акцентира ръководителят на ведомството.

На собствен ред йорданският външен министър прикани интернационалната общественост да зачита ползите на Русия и всички заинтригувани страни в света. Той също по този начин акцентира нуждата от преустановяване на огъня.

По-рано Лавров сподели, че съветският президент Владимир Путин е отворен за договаряния по украинския спор. Според него Москва няма да пренебрегне реалистичните оферти от западните сътрудници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР