Усилията на Джонсът ще отидат и по-нататък – през следващите

...
Усилията на Джонсът ще отидат и по-нататък – през следващите
Коментари Харесай

Великобритания предприема активни действия за решаването на кризата с Украйна

Усилията на Джонсът ще отидат и по-нататък – през идващите дни той има намерение да посети Източна Европа, като част от дейностите на Обединеното кралство за деескалация на напрежението, а английските министри на защитата и на външните работи ще се срещнат с сътрудниците си в Москва.

Заедно с това, английското държавно управление обмисля да удвои числеността на войските си, ситуирани в Източна Европа, с цел да изпрати „ ясно обръщение ” към Кремъл и да поддържа съдружниците си от НАТО „ по суша, в морето и във въздуха ”.

Очаква се в понеделник английското външно министерство да разгласи в Народното събрание по-строги наказания против стратегическите и финансови ползи на Русия. Междувременно чиновници на Обединеното кралство ще бъдат изпратени в Брюксел, с цел да завършват детайлите по предложенията на Обединеното кралство,.

„ Обединеното кралство няма да толерира съветските дестабилизиращи дейности и ще поддържа съдружниците ни от НАТО. Ако президентът Путин избере пътя на кръвопролития и заличаване, това ще бъде покруса за Европа. Украйна би трябвало...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР