Усилието, към което е насочена волята на гражданите и нашата

...
Усилието, към което е насочена волята на гражданите и нашата
Коментари Харесай

Христо Иванов: Готови сме на сътрудничество с протестните партии

Усилието, към което е ориентирана волята на жителите и нашата работа, е да получим една в действителност дълбока и целенасочена смяна, с цел да можем да извадим страната от това корупционно тресавище, в което е затънала от много време. Това съобщи в съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

" Демократична България " има ясна и поредна позиция по тази тематика от доста време. Ние първи започнахме целеустремено да нападаме. Имаме доста ясна стратегия, доста явен екип. Даваме на хората избор, на който могат да се опрат за една действителна дълбока смяна, посочи още той.

По думите му, след изборите на 11 юли парламент ще има.

" Аз съм оптимист, че в този парламент отговорността ще надделее. Ние се явяваме на тези избори, с цел да желаеме поддръжка точно като една виновна политическа мощ с ясна визия за трите огромни цели, които си слагаме да осигурим на страната: " Свобода ", " Отговорност " и " Модернизация ". В името на тази огромна национална цел сме подготвени да поемем отговорността за това да бъде формирано държавно управление ", уточни Иванов.

Ние сме подготвени на съдействие с така наречен " протестни партии ", само че има тематики, по които би трябвало да притеглим гласове и от останалите обединения. Например, за конституционната смяна в прокуратурата, би трябвало да сглобим едно конституционно болшинство, което да промени ситуацията в българското правораздаване, добави Иванов.

Гледайте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР