Усилен ремонт тече в спортен комплекс “Огоста” в Монтана. В

...
Усилен ремонт тече в спортен комплекс “Огоста” в Монтана. В
Коментари Харесай

Усилено ремонтират спортния комплекс Огоста в Монтана

Усилен ремонт тече в състезателен комплекс “Огоста” в Монтана. В момента се реконструират 7 съблекални. Три от тях са чисто нови. Помещенията се намират на приземния етаж в зала “Огоста”. Съоръженията ще се употребяват от гостуващите мъжки тимове. На четири съблекални се прави главен ремонт. Три от тях са в зала “Огоста” и една в административната постройка на ПФК "Монтана ".
“Четири от съблекалните са за тимовете от детско юношеската школа на клуба”, разясни президентът на "Монтана " Румен Панайотов и добави:
"Ние сме една от школите, за които мога да каже, че сме твърдо в топ 10. Разполагаме с извънредно доста тимове. Ние участваме с 10 тима в шампионатите на Българския футболен съюз. "
За ремонта на съблекалните Община Монтана отпусна от бюджета 240 000 лв.. Близо 300 деца упражняват футбол. "Монтана " разполага с 12 гарнитури, две от тях играят в елита при 17 и 19-годишните. Последното украшение на ПФК "Монтана " е тимът девойки до 12 години, който бе образуван преди по-малко от година и към този момент има няколко извоювани купи от шампионати в София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР