Усетих силен удар в главата. Обърнах се инстинктивно и видях

...
Усетих силен удар в главата. Обърнах се инстинктивно и видях
Коментари Харесай

Пребитата с крик бизнесдама: Виках за помощ, но никой не чу. Пръсна ми окото, щеше да отреже пръста ми

Усетих мощен удар в главата. Обърнах се инстинктивно и видях маскиран мъж, който продължаваше да ме удря с стоманен кол в главата ми. Това съобщи пребитата с железен кол бизнесдама Стефка Терзийска в Благоевград. Тя приказва пред Нова, само че не пожела да покаже лицето си пред камерата.

Тя изясни, че инстинктивно се пробвала да се скрия. „ Виках за помощ, само че никой не ме чу. Щеше да ми отреже един пръст. Пръсна ми окото, изгубих зрението си. ”

„ Не знам по какъв начин се измъкнах. Беше толкоз брутално и нереално случилото се, още не мога да допускам ”, сподели още тя.

Тя не познава нападателя си. Получавала е закани преди от някогашния си брачен партньор, допуска, че той стои зад нападението. Заплахи е имало и към сина ѝ.

„ Възстановяването ще бъде дълготрайно и тежко. Лекарите не дават вяра за изгубеното око, а битката ще е да резервира и другото си око ”, сподели още тя.

Коста Коста също удостовери за експанзията и заканите на някогашния мъж на Стефка. „ Това няма пояснение. Това ще го носим със себе си за цялостен живот. Взели сме ограничения, надяваме се полицията по-бързо да стигне до края на нещата. ”

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР